Bispebjergmetoden - Gruppeudvikling

BispebjergMetoden er et gruppeudviklingskursus afholdt af BispebjergSpejderne, hvor I lærer, hvordan forældrefokus, ledermotivation og benhård prioritering kan gøre jer til en succes.

BispebjergSpejderne har eksisteret siden 1942. I 2006 var vi 5 aktive ledere og 10 ulve/spejdere. Vi var tæt på at lukke og måtte tænke nyt. På blot 10 år var vi vokset til 19 aktive ledere og 106 børn takket være vores nye tilgang til spejderarbejdet. Alle vores strategier, erfaringer og værktøjer har vi samlet i et kursus, som vi udbyder til grupper, der har mod og inspiration til at skifte retning.

På kurset vil I bl.a. få mulighed for, at finde ind til jeres gruppes kerneværdier, få inspiration til nye metoder i at opbygge medlemstal, få indsigt i vores tilgang til frivilligt arbejde og sidst, men ikke mindst; mulighed for at få nye tanker om, hvordan I kan give indsigt til forældre og lokalsamfundet, så de kender jeres værdier og dermed blive jeres ambassadører. 
Vi glæder os til at udfordre jer og give jer mod på at skifte retning!

Vigtigt:
For at deltage i kurset, skal I deltage minimum 2 fra hver gruppe, så I er 2 til at arbejde med jeres gruppe hele dagen og tage ændringerne med hjem til gruppen
.

Kursusleder: Yvonne Kamper og Dan Ejlertsen

Kursustidspunkt:

Start den 9-3-2019 kl. 08.30

Slut den 9-3-2019 kl. 19.30

Pris: 365,-

.